Luftvärmepumpar i Falun

Annons:
Luftvärmepump i Falun, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Falun som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 16 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Falun, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Falun. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Falun som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Falun

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Falun.

Sylwans Elektriska
Ryggen 606
791 96 Falun


Electrolux Service
Skyfallsv. 2
791 77 FALUN


Din ELON butik i Falun
Yxhammarg. 5
791 73 FALUN


Dala Ventilation & Fastighetsservice AB
Yxhammarg. 3
791 73 FALUN


GB Tank AB
Källviksv. 14
791 52 Falun


Dala Mitt Fastighetsteknik AB
Tiskbergsv. 35
791 53 FALUN


Bäcklins Rör AB, Håkan
Nedre Krondiksv. 2
791 61 Falun


Kuben Ventilation AB
Vassbo 64
791 93 FALUN


Dala Kyl, Värme & Vattenteknik AB
Zettergrens v. 5
791 77 FALUN


Dahl Sverige AB
Ingarvsv. 1
791 77 FALUN


BGE Värmepumpar & Brunnsborrning
Samuelsdalsv. 2
791 61 Falun


Dala Värme HB
023 - 630 15Falu Ventilation AB
Västermalmsv. 10
791 77 FALUN


Joakim Matsson AB
Vändrostv. 6 A
791 61 Falun


Johan Pihlgren Ventilation AB
Allén 8
791 47 Falun


Swegon AB
Promenaden 29
791 71 FALUN

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Falun

Att köpa en luftvärmepump i Falun kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Falun. Grannar och vänner i Falun kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Falun

Det finns minst ett företag i Falun som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Falun.

Beskrivning: Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Area: 2 717,16 ha
Befolkning: 56975, år 2015

Du kan också läsa mer om staden Falun här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Falun.

Det fanns totalt 16 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Falun. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Dalarna.

Annons:

Service av luftvärmepump i Falun

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Falun. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Falun

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Falun är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Falun.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Falun?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Falun beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Falun ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.