Luftvärmepumpar i Ludvika

Annons:
Luftvärmepump i Ludvika, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Ludvika som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 8 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Ludvika, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Ludvika. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Ludvika som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Ludvika

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Ludvika.

Bergslagskyl AB
Svetsarev. 3
771 42 LUDVIKA


ELON Elbolaget
Kronv. 35 B
771 42 LUDVIKA


Din ELON butik i Ludvika
Ö. Storg. 6
771 50 Ludvika


Östen Wikers Plåt, AB
Faluv. 76
771 36 Ludvika


Dahl Sverige AB
Svetsarev. 1
771 42 LUDVIKA


Sams Montage AB
Storg. 18
771 30 Ludvika


Ingrids AB, Ingvar
Sörvik
771 92 Ludvika


Luft och Energiteknik
Päronstigen 16
771 43 Ludvika

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Ludvika

Att köpa en luftvärmepump i Ludvika kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Ludvika. Grannar och vänner i Ludvika kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Ludvika

Det finns minst ett företag i Ludvika som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Ludvika.

Beskrivning: Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Area: 1 099,63 hektar
Befolkning: 14498, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Ludvika här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Ludvika.

Det fanns totalt 8 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Ludvika. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Dalarna.

Annons:

Service av luftvärmepump i Ludvika

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Ludvika. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Ludvika

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Ludvika är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Ludvika.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Ludvika?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Ludvika beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Ludvika ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.