Luftvärmepumpar i Säter

Annons:
Luftvärmepump i Säter, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Säter som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 4 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Säter, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Säter. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Säter som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Säter

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Säter.

Bl Vent O. Montage
Uggelbo 1013 A
783 35 SÄTER


Luftkontroll I Dalarna AB
Yttre Heden 96 A
783 90 Säter


Bercon i Dalarna AB
Skogsstigen 4
783 31 SÄTER


Filipssons Plåtslageri, AB
Kungsv. 22
783 35 SÄTER

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Säter

Att köpa en luftvärmepump i Säter kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Säter. Grannar och vänner i Säter kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Säter

Det finns minst ett företag i Säter som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Säter.

Beskrivning: Säter är en tätort i Dalarna samt centralort i Säters kommun i Dalarnas län. Järnvägsstationen ligger åt nordöst här och norr om den ligger Säterdalen som är ett ravinsystem som ligger nära centrum.

Area: 624,53 km2
Befolkning: 10939, år 2015

Du kan också läsa mer om staden Säter här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Säter.

Det fanns totalt 4 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Säter. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Dalarna.

Annons:

Service av luftvärmepump i Säter

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Säter. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Säter

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Säter är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Säter.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Säter?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Säter beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Säter ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.