Luftvärmepumpar i Bollnäs

Annons:
Luftvärmepump i Bollnäs, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Bollnäs som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 10 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Bollnäs, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Bollnäs. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Bollnäs som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Bollnäs

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Bollnäs.

Din ELON butik i Bollnäs
Läroverksg. 52
821 33 Bollnäs


Ängabyggen AB
N. Kilaforsv. 81
821 30 BOLLNÄS


Bollnäs Plåt AB
Industrig. 9
821 41 BOLLNÄS


Mollepannan AB
Acktjära 2209
821 91 Bollnäs


Blomquist Rör AB
Renslyckan 6
821 50 BOLLNÄS


Brunos Ventilationsservice AB
Lasarettsv. 69 A
821 31 Bollnäs


Fixavent Sverige AB
Hällbo 8977
821 92 BOLLNÄS


Blomquist Ventilation AB
0270 - 109 57Eni AB i Bollnäs AB
Änga 3985
821 95 Bollnäs


Jan-Olov Hedström
Renskullen 53
821 50 BOLLNÄS

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Bollnäs

Att köpa en luftvärmepump i Bollnäs kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Bollnäs. Grannar och vänner i Bollnäs kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Bollnäs

Det finns minst ett företag i Bollnäs som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Bollnäs.

Beskrivning: Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Area: 1 287,35 hektar
Befolkning: 12842, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Bollnäs här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Bollnäs.

Det fanns totalt 10 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Bollnäs. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Gävleborg.

Annons:

Service av luftvärmepump i Bollnäs

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Bollnäs. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Bollnäs

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Bollnäs är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Bollnäs.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Bollnäs?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Bollnäs beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Bollnäs ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.