Luftvärmepumpar i Halmstad

Annons:
Luftvärmepump i Halmstad, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Halmstad som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 14 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Halmstad, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Halmstad. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Halmstad som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Halmstad

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Halmstad.

AB Halmstad Kylteknik
Furuviksringen 4
302 44 HALMSTAD


Frigovent Inneklimat AB
Sadelv. 6
302 62 HALMSTAD


Oscar Hanson VVS AB
Pilefeltsg. 48
300 04 HALMSTAD


ELON KöksCentrum Halmstad
Verkstadsg. 6
302 62 HALMSTAD


ELON Sjöholms Halmstad
Kristinebergsv. 13
302 41 Halmstad


Ventilationsservice Magnus Kristiansson AB
Olofsdalsv. 42
302 41 Halmstad


Bröderna Håkanssons Rör AB
Skyttev. 25
302 44 HALMSTAD


Fretom AB
Skallebackav. 24
302 41 Halmstad


Hallands Vent & Plåt AB
Furuviksringen 23
302 44 HALMSTAD


Sydpumpen AB
Örnäsv. 71
302 91 HALMSTAD


Fredrikssons Kylservice AB
Larsfridsv. 14
302 50 Halmstad


Dahl Sverige AB
Frennarpsv. 12 B
302 44 HALMSTAD


JULA
Orkang. 4
302 63 Halmstad


IVT Center Väst
Slottsmöllan 1 A
302 31 HALMSTAD

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Halmstad

Att köpa en luftvärmepump i Halmstad kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Halmstad. Grannar och vänner i Halmstad kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Halmstad

Det finns minst ett företag i Halmstad som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Halmstad.

Beskrivning: Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Area: 3 412,98 hektar
Befolkning: 58577, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Halmstad här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Halmstad.

Det fanns totalt 14 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Halmstad. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Halland.

Annons:

Service av luftvärmepump i Halmstad

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Halmstad. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Halmstad

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Halmstad är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Halmstad.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Halmstad?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Halmstad beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Halmstad ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.