Luftvärmepumpar i Kungsbacka

Annons:
Luftvärmepump i Kungsbacka, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Kungsbacka som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 7 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Kungsbacka, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Kungsbacka. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Kungsbacka som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Kungsbacka

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Kungsbacka.

ELON Trivas Kungsbacka
Kabelg. 16
434 37 KUNGSBACKA


SKIAB Svensk Kylimport AB
Energig. 15 C
434 37 KUNGSBACKA


Kundih V.D.T AB
Borgmästareg. 9
434 32 Kungsbacka


i Halland AB
Bissmarksg. 11
434 31 KUNGSBACKA


Dahl Sverige AB
Magasinsg. 10
434 37 KUNGSBACKA


Kyl & VärmepumpsExperten i Göteborg AB
Lexesv. 14
434 95 KUNGSBACKA


Nibe Värmecenter
Hantverksg. 18
434 42 KUNGSBACKA

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Kungsbacka

Att köpa en luftvärmepump i Kungsbacka kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Kungsbacka. Grannar och vänner i Kungsbacka kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Kungsbacka

Det finns minst ett företag i Kungsbacka som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Kungsbacka.

Beskrivning: Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Area: 1 002,57 hektar
Befolkning: 19 057, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Kungsbacka här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Kungsbacka.

Det fanns totalt 7 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Kungsbacka. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Halland.

Annons:

Service av luftvärmepump i Kungsbacka

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Kungsbacka. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Kungsbacka

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Kungsbacka är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Kungsbacka.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Kungsbacka?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Kungsbacka beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Kungsbacka ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.