Luftvärmepumpar i Laholm

Annons:
Luftvärmepump i Laholm, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Laholm som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 5 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Laholm, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Laholm. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Laholm som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Laholm

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Laholm.

Sydpumpen AB
Ängelholmsv. 58
312 34 Laholm


Laholm Klimat-Service AB
Blåkullav. 38
312 33 LAHOLM


Laholmsplåtslagarna AB
Bokbindareg. 6
312 34 Laholm


Bad & Värme, Magnusson Golv
Kullsgårdsv. 43
312 34 Laholm


Vent Systems Sweden AB
Klägstorp 172
312 94 Laholm

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Laholm

Att köpa en luftvärmepump i Laholm kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Laholm. Grannar och vänner i Laholm kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Laholm

Det finns minst ett företag i Laholm som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Laholm.

Beskrivning: Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Area: 465,75 hektar
Befolkning: 6150, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Laholm här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Laholm.

Det fanns totalt 5 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Laholm. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Halland.

Annons:

Service av luftvärmepump i Laholm

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Laholm. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Laholm

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Laholm är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Laholm.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Laholm?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Laholm beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Laholm ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.


Orter med luftvärmepumpar i fokus

Nedanför hittar du utvalda ställen där du kan hitta företag som säljer och installerar luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med service och reparation.