Luftvärmepumpar i Östersund

Annons:
Luftvärmepump i Östersund, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Östersund som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 15 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Östersund, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Östersund. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Östersund som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Östersund

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Östersund.

Johnsons El i Östersund
Fabriksg. 3
831 45 östersund


Frys- & Kylservice AB
Brosslarv. 7
831 72 östersund


Oktopal AB
Samuel Permans g. 2
831 30 östersund


Comfort Rörteknik AB
Hagv. 28
831 48 ÖSTERSUND


Electrolux Service
Rådhusg. 59
831 37 ÖSTERSUND


Voltab AB
Fagerbacken 80
831 48 ÖSTERSUND


Autovent i Östersund AB
Bangårdsg. 23
831 45 östersund


Elpalko AB
Inspektörsv. 2
831 48 ÖSTERSUND


TK-Service
Bangårdsg. 25
831 45 östersund


Hedlert i Östersund AB
Voltv. 24
831 48 ÖSTERSUND


Dahl Sverige AB
Arenav. 3
831 32 östersund


Bad & Värme, Energi & VVS-huset AB
Hemv. 28
831 61 östersund


JULA
Hagv. 3 B Lillänge handelsområde
831 48 ÖSTERSUND


Östersunds Hushållsservice AB
Rådhusg. 93
831 46 ÖSTERSUND


MRJ Ventilation AB
Hagv. 17
831 48 ÖSTERSUND

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Östersund

Att köpa en luftvärmepump i Östersund kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Östersund. Grannar och vänner i Östersund kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Östersund

Det finns minst ett företag i Östersund som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Östersund.

Beskrivning: Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Area: 2 727,55 hektar
Befolkning: 44327, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Östersund här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Östersund.

Det fanns totalt 15 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Östersund. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Jämtland.

Annons:

Service av luftvärmepump i Östersund

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Östersund. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Östersund

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Östersund är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Östersund.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Östersund?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Östersund beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Östersund ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.