Luftvärmepumpar i Strömsund

Annons:
Luftvärmepump i Strömsund, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Strömsund som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 5 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Strömsund, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Strömsund. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Strömsund som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Strömsund

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Strömsund.

Nyström Plåtslageri AB
Näsv. 24
833 35 STRÖMSUND


Vattudalens Rör AB
Trollöv. 4
833 35 STRÖMSUND


TK-Service
Järnvägsg. 29
833 35 STRÖMSUND


Johnsons El i Strömsund
Sjöviksv. 8
833 35 STRÖMSUND


Stornäsuddens VA AB
Lagmansg. 43
833 31 STRÖMSUND

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Strömsund

Att köpa en luftvärmepump i Strömsund kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Strömsund. Grannar och vänner i Strömsund kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Strömsund

Det finns minst ett företag i Strömsund som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Strömsund.

Beskrivning: Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Area: 362,66 hektar
Befolkning: 3589, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Strömsund här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Strömsund.

Det fanns totalt 5 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Strömsund. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Jämtland.

Annons:

Service av luftvärmepump i Strömsund

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Strömsund. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Strömsund

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Strömsund är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Strömsund.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Strömsund?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Strömsund beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Strömsund ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.