Luftvärmepumpar i Ljungby

Annons:
Luftvärmepump i Ljungby, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Ljungby som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 7 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Ljungby, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Ljungby. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Ljungby som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Ljungby

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Ljungby.

Häggs Plåt AB
Kånnav. 44
341 31 LJUNGBY


Borr & Energiteknik
Svarvareg. 15
341 34 Ljungby


Ljungby Ventilation AB
Fabriksg. 13
341 31 LJUNGBY


CTC
Näsv. 8
341 34 Ljungby


Friberg, Torgny
Strömg. 47
341 37 LJUNGBY


Ömangruppen Svenska AB
Helsingborgsv. 11
341 33 LJUNGBY


PellPress AB
Kånnav. 3 B
341 31 LJUNGBY

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Ljungby

Att köpa en luftvärmepump i Ljungby kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Ljungby. Grannar och vänner i Ljungby kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Ljungby

Det finns minst ett företag i Ljungby som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Ljungby.

Beskrivning: Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Area: 1 193,49 hektar
Befolkning: 15205, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Ljungby här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Ljungby.

Det fanns totalt 7 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Ljungby. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Kronoberg.

Annons:

Service av luftvärmepump i Ljungby

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Ljungby. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Ljungby

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Ljungby är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Ljungby.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Ljungby?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Ljungby beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Ljungby ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.