Luftvärmepumpar i Hortlax

Annons:
Luftvärmepump i Hortlax, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Hortlax som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 1 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Hortlax, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Hortlax. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Hortlax som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Hortlax

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Hortlax.

Myrestam Värmepump Kylteknik/MVK
Edviksv. 70
944 31 HORTLAX

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Hortlax

Att köpa en luftvärmepump i Hortlax kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Hortlax. Grannar och vänner i Hortlax kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Hortlax

Det finns minst ett företag i Hortlax som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Hortlax.

Beskrivning: Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Area: 148,88 hektar
Befolkning: 1248, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Hortlax här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Hortlax.

Det fanns totalt 1 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Hortlax. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Norrbotten.

Annons:

Service av luftvärmepump i Hortlax

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Hortlax. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Hortlax

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Hortlax är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Hortlax.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Hortlax?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Hortlax beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Hortlax ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.