Luftvärmepumpar i Kalix

Annons:
Luftvärmepump i Kalix, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Kalix som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 3 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Kalix, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Kalix. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Kalix som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Kalix

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Kalix.

Kalix Pann Produkter AB
Järnvägsg. 22
952 31 KALIX


ELON El Ljus
Torgg. 13
952 34 Kalix


Kalix Sol & Vindkraft
Morjärvsv. 58
952 35 KALIX

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Kalix

Att köpa en luftvärmepump i Kalix kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Kalix. Grannar och vänner i Kalix kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Kalix

Det finns minst ett företag i Kalix som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Kalix.

Beskrivning: Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Area: 757,36 hektar
Befolkning: 7299, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Kalix här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Kalix.

Det fanns totalt 3 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Kalix. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Norrbotten.

Annons:

Service av luftvärmepump i Kalix

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Kalix. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Kalix

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Kalix är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Kalix.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Kalix?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Kalix beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Kalix ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.