Luftvärmepumpar i Kiruna

Annons:
Luftvärmepump i Kiruna, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Kiruna som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 7 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Kiruna, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Kiruna. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Kiruna som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Kiruna

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Kiruna.

Isakssons Elektriska AB
Juliebög. 15
981 39 Kiruna


ELON i Kiruna
Forv. 15
981 38 KIRUNA


Dahl Sverige AB
Industriv. 13
981 38 KIRUNA


Isakssons Elektriska AB
Juliebög. 15
981 39 Kiruna


Ventilationskontroll & Plåt i Kiruna AB
Industriv. 10
981 38 KIRUNA


Siemens AB
Mangig. 26
981 33 Kiruna


ES Nord AB
Timmermansg. 4
981 37 Kiruna

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Kiruna

Att köpa en luftvärmepump i Kiruna kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Kiruna. Grannar och vänner i Kiruna kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Kiruna

Det finns minst ett företag i Kiruna som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Kiruna.

Beskrivning: Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Area: 1 652,61 hektar
Befolkning: 18148, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Kiruna här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Kiruna.

Det fanns totalt 7 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Kiruna. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Norrbotten.

Annons:

Service av luftvärmepump i Kiruna

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Kiruna. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Kiruna

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Kiruna är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Kiruna.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Kiruna?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Kiruna beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Kiruna ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.