Luftvärmepumpar i Luleå

Annons:
Luftvärmepump i Luleå, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Luleå som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 17 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Luleå, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Luleå. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Luleå som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Luleå

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Luleå.

Comfort Rör City
Midgårdsv. 24
973 34 Luleå


Electrolux Service
Bangårdsg. 2
972 35 Luleå


ELON i Luleå
Spantg. 8
973 46 LULEÅ


Umia Nord, AB
Ostrong. 2
973 34 Luleå


Assemblin Ventilation AB
Banv. 21 J
973 46 LULEÅ


Bergvärmetjänst I Norr AB
070 - 510 91 30Nordic Värmesystem AB
Kyrkog. 5 A
972 32 LULEÅ


IV Inneklimat & Ventilation AB
Fabriksv. 11
972 54 LULEÅ


Dahl Sverige AB
Banv. 5
973 46 LULEÅ


JULA
Betongv. 1 K
973 45 Luleå


Hovera AB
V. Varvsg. 22 D
972 36 LULEÅ


HB-VENTILATION
Mjölkuddsv. 63
973 41 Luleå


Simon Mukkavaara
Klintv. 207 A
973 32 Luleå


Airtek Luleå AB
Bramsav. 9
975 96 Luleå


ELUW electronic AB
Industriv. 11
972 54 LULEÅ


ETK Energitekniska Konstruktioner AB
Kungsg. 15
972 34 LULEÅ


Luokkanen, Tobias
Tallundsv.
975 95 LULEÅ

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Luleå

Att köpa en luftvärmepump i Luleå kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Luleå. Grannar och vänner i Luleå kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Luleå

Det finns minst ett företag i Luleå som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Luleå.

Beskrivning: Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Area: 2 908,97 hektar
Befolkning: 46607, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Luleå här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Luleå.

Det fanns totalt 17 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Luleå. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Norrbotten.

Annons:

Service av luftvärmepump i Luleå

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Luleå. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Luleå

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Luleå är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Luleå.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Luleå?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Luleå beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Luleå ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.