Luftvärmepumpar i Lindesberg

Annons:
Luftvärmepump i Lindesberg, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Lindesberg som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 6 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Lindesberg, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Lindesberg. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Lindesberg som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Lindesberg

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Lindesberg.

ELON Sixten Larsson
Järnvägsg. 12
711 30 LINDESBERG


Lindesbergs Sotningsdistrikt AB
Norev. 4
711 32 LINDESBERG


Linde Byggnadsplåt AB
Bronäsv. 2
711 34 LINDESBERG


Nildust AB
Parkv. 18
711 31 Lindesberg


Hl Ventilations Service
Siggebohyttev. 20
711 34 LINDESBERG


L K-Ventilation
Strandkullebrinken 6
711 35 Lindesberg

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Lindesberg

Att köpa en luftvärmepump i Lindesberg kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Lindesberg. Grannar och vänner i Lindesberg kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Lindesberg

Det finns minst ett företag i Lindesberg som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Lindesberg.

Beskrivning: Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Area: 782,19 hektar
Befolkning: 9149, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Lindesberg här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Lindesberg.

Det fanns totalt 6 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Lindesberg. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Örebro.

Annons:

Service av luftvärmepump i Lindesberg

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Lindesberg. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Lindesberg

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Lindesberg är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Lindesberg.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Lindesberg?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Lindesberg beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Lindesberg ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.