Luftvärmepumpar i Örebro

Annons:
Luftvärmepump i Örebro, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Örebro som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 20 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Örebro, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Örebro. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Örebro som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Örebro

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Örebro.

Närkes Energiteknik AB
Örnsrog. 8 B
702 32 ÖREBRO


ELON Säljar´n i Närke
Adolfsbergsv. 14
702 27 ÖREBRO


Närkes Rörlednings AB
Hagag. 7
703 40 ÖREBRO


Edekyl & Värme - Örebro
Verkstadsg. 1
702 27 ÖREBRO


Örebro Sotarn AB
Osmundg. 11
703 63 örebro


PJs Eld & Vent AB
Beckasing. 24
703 48 ÖREBRO


Lajac AB
Masking. 10
702 86 örebro


L.J:s Kyl & Elservice AB
Karl Johans Park 5
703 41 örebro


Rödjemyr Teknik Driftservice AB
Hjalmar Bergmans v. 50
703 59 ÖREBRO


Hoist Energy Luftkontroll AB
Argong. 46
703 74 örebro


Inspecta
Osmundg. 10
703 63 örebro


Lindpro AB
Berglundavägen 12 C
702 36 ÖREBRO


FC - Rörteknik AB
Lövstag. 11
703 56 örebro


Dahl Sverige AB
Karlslundsg. 25
703 41 örebro


TESAB AB
Verkstadsgatan 1
702 27 ÖREBRO


Rödjemyr Konsult AB
Berghällsv. 7
703 69 örebro


KAMTechnology AB
Vasag. 10
702 10 ÖREBRO


Värmekomfort i Örebro AB
Bolagsv. 7
702 31 örebro


RT Driftservice AB
Hjalmar Bergmans v. 50
703 59 ÖREBRO


Preventus Ventilation AB
Kyrkog. 17
702 10 ÖREBRO

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Örebro

Att köpa en luftvärmepump i Örebro kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Örebro. Grannar och vänner i Örebro kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Örebro

Det finns minst ett företag i Örebro som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Örebro.

Beskrivning: Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Area: 42,96 km²
Befolkning: 107038, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Örebro här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Örebro.

Det fanns totalt 20 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Örebro. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Örebro.

Annons:

Service av luftvärmepump i Örebro

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Örebro. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Örebro

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Örebro är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Örebro.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Örebro?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Örebro beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Örebro ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.