Luftvärmepumpar i Båstad

Annons:
Luftvärmepump i Båstad, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Båstad som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 6 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Båstad, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Båstad. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Båstad som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Båstad

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Båstad.

ELON Entré Båstad
Stenhusvägen 13 A
269 36 Båstad


Pers Värmepumpsmontering AB
Erikstorpsv. 100
269 93 BÅSTAD


MontageService i Båstad AB
Mäshultsv. 1
269 36 Båstad


Håkans Service
Hallandsv. 19
269 36 Båstad


Peter Magnusson Ventilation AB
Campingv. 14
269 40 BÅSTAD


Funktionsservice I Båstad AB
Mäshultsv. 1
269 36 Båstad

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Båstad

Att köpa en luftvärmepump i Båstad kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Båstad. Grannar och vänner i Båstad kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Båstad

Det finns minst ett företag i Båstad som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Båstad.

Beskrivning: Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Area: 626,62 hektar
Befolkning: 4961, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Båstad här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Båstad.

Det fanns totalt 6 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Båstad. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Skåne.

Annons:

Service av luftvärmepump i Båstad

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Båstad. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Båstad

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Båstad är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Båstad.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Båstad?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Båstad beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Båstad ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.