Luftvärmepumpar i Fleninge

Annons:
Luftvärmepump i Fleninge, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Fleninge som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 3 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Fleninge, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Fleninge. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Fleninge som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Fleninge

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Fleninge.

Lindbergs Ventilation AB
Västkustvägen 400
254 77 FLENINGE


VTM i Fleninge AB
Fleningevägen 343
254 77 FLENINGE


Fellmerts Plåt AB
Västkustvägen 251
254 77 FLENINGE

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Fleninge

Att köpa en luftvärmepump i Fleninge kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Fleninge. Grannar och vänner i Fleninge kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Fleninge

Det finns minst ett företag i Fleninge som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Fleninge.

Beskrivning: Fleninge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Fleninge socken i Skåne. Sveriges äldsta motell, från 1954 och ritat av arkitekten Gustaf Birch-Lindgren, är beläget här. Fleninge är beläget cirka 6 kilometer nordost om Helsingborg och några kilometer öster om Ödåkra. Orten omges helt av en svagt böljande fullåkersbygd.

Area: 33 hektar
Befolkning: 192, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Fleninge här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Fleninge.

Det fanns totalt 3 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Fleninge. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Skåne.

Annons:

Service av luftvärmepump i Fleninge

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Fleninge. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Fleninge

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Fleninge är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Fleninge.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Fleninge?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Fleninge beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Fleninge ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.