Luftvärmepumpar i Hammenhög

Annons:
Luftvärmepump i Hammenhög, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Hammenhög som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 2 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Hammenhög, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Hammenhög. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Hammenhög som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Hammenhög

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Hammenhög.

Nacka Ventilation AB
Hannas 152
276 55 HAMMENHÖG


Nacka Ventilation AB
Simrishamnsv. 2
276 50 Hammenhög

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Hammenhög

Att köpa en luftvärmepump i Hammenhög kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Hammenhög. Grannar och vänner i Hammenhög kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Hammenhög

Det finns minst ett företag i Hammenhög som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Hammenhög.

Beskrivning: Hammenhög är en tätort i Simrishamns kommun och kyrkby i Hammenhögs socken i Skåne, belägen på Österlen vid Riksväg 9, cirka 15 kilometer sydväst om Simrishamn. Det finns bland annat Ica Supermarket, pizzeria och ATG-ombud. I byn finns en av Skånes bäst bevarade gästgiveri, Hammenhögs Gästgivargård, med anor från 1693.

Area: 104,11 hektar
Befolkning: 908, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Hammenhög här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Hammenhög.

Det fanns totalt 2 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Hammenhög. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Skåne.

Annons:

Service av luftvärmepump i Hammenhög

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Hammenhög. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Hammenhög

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Hammenhög är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Hammenhög.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Hammenhög?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Hammenhög beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Hammenhög ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.