Luftvärmepumpar i Limhamn

Annons:
Luftvärmepump i Limhamn, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Limhamn som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 10 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Limhamn, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Limhamn. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Limhamn som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Limhamn

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Limhamn.

ELON Knut Pers i Limhamn
Linnég. 41
216 14 Limhamn


Energitjänst AB
Järnvägsg. 32
216 14 Limhamn


Swema Trading AB
Västanv. 57
216 15 LIMHAMN


Rosvalls Vent AB
070 - 810 98 25Klimat & Ventilationsteknik I Malmö AB
Järnvägsg. 45 B
216 14 Limhamn


City Air i Malmö AB
Kalkstensv. 11 B
216 32 Limhamn


Exotherm AB
040 - 631 61 16Carlesons Ventilationsteknik AB
Rudbecksg. 63
216 22 LIMHAMN


J. Hultén Holding AB
Idrottsg. 50 B
216 16 Limhamn


Qvantum Energi AB
Ringugnsg. 12
216 16 Limhamn

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Limhamn

Att köpa en luftvärmepump i Limhamn kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Limhamn. Grannar och vänner i Limhamn kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Limhamn

Det finns minst ett företag i Limhamn som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Limhamn.

Beskrivning: Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Area: 102 hektar
Befolkning: 5674, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Limhamn här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Limhamn.

Det fanns totalt 10 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Limhamn. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Skåne.

Annons:

Service av luftvärmepump i Limhamn

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Limhamn. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Limhamn

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Limhamn är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Limhamn.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Limhamn?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Limhamn beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Limhamn ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.


Orter med luftvärmepumpar i fokus

Nedanför hittar du utvalda ställen där du kan hitta företag som säljer och installerar luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med service och reparation.