Luftvärmepumpar i Lund

Annons:
Luftvärmepump i Lund, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Lund som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 6 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Lund, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Lund. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Lund som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Lund

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Lund.

Electrolux Service
Kalkstensv. 10
224 78 Lund


ELON i Lund
Dalbyv. 20 Tellusgatan
224 60 LUND


ELON KöksCentrum Lund
Avtalsv. 13
227 61 LUND


Alfa Laval
Rudeboksv. 1
221 00 Lund


LindinVent AB
Skifferv. 39
224 78 Lund


Climat 80 AB
Tellusg. 13
224 57 LUND

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Lund

Att köpa en luftvärmepump i Lund kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Lund. Grannar och vänner i Lund kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Lund

Det finns minst ett företag i Lund som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Lund.

Beskrivning: Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Area: 2 575,03 hektar
Befolkning: 82800, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Lund här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Lund.

Det fanns totalt 6 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Lund. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Skåne.

Annons:

Service av luftvärmepump i Lund

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Lund. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Lund

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Lund är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Lund.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Lund?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Lund beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Lund ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.