Luftvärmepumpar i Oxie

Annons:
Luftvärmepump i Oxie, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Oxie som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 4 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Oxie, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Oxie. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Oxie som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Oxie

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Oxie.

VVS-Control AB
Stensåkerv. 110
238 33 Oxie


Klimatteknik i Örestad AB
Kvarnvingeg. 16
238 33 Oxie


Ventilations Byrån i Oxie
Kristinebergsv. 5 C
238 37 Oxie


Oxie Ventilations AB
Hammarbacksvägen
238 36 OXIE

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Oxie

Att köpa en luftvärmepump i Oxie kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Oxie. Grannar och vänner i Oxie kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Oxie

Det finns minst ett företag i Oxie som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Oxie.

Beskrivning: Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Area: 429,22 hektar
Befolkning: 11493, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Oxie här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Oxie.

Det fanns totalt 4 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Oxie. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Skåne.

Annons:

Service av luftvärmepump i Oxie

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Oxie. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Oxie

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Oxie är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Oxie.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Oxie?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Oxie beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Oxie ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.