Luftvärmepumpar i Perstorp

Annons:
Luftvärmepump i Perstorp, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Perstorp som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 3 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Perstorp, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Perstorp. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Perstorp som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Perstorp

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Perstorp.

BPJ Ventilation & Plåt AB
Trastv. 1
284 36 Perstorp


PBP Perstorps Bleck- & Plåtslageri AB
Svetsareg. 2
284 33 PERSTORP


Heljalts Plåt, Vent & Byggservice Ab
Häljalt Åsbov. 207
284 92 Perstorp

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Perstorp

Att köpa en luftvärmepump i Perstorp kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Perstorp. Grannar och vänner i Perstorp kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Perstorp

Det finns minst ett företag i Perstorp som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Perstorp.

Beskrivning: Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Area: 543,05 hektar
Befolkning: 5665, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Perstorp här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Perstorp.

Det fanns totalt 3 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Perstorp. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Skåne.

Annons:

Service av luftvärmepump i Perstorp

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Perstorp. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Perstorp

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Perstorp är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Perstorp.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Perstorp?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Perstorp beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Perstorp ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.