Luftvärmepumpar i Katrineholm

Annons:
Luftvärmepump i Katrineholm, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Katrineholm som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 10 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Katrineholm, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Katrineholm. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Katrineholm som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Katrineholm

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Katrineholm.

Ventilationstjänst i Katrineholm AB
Västgötag. 18
641 36 Katrineholm


Sveaverken AB
Vingåkersv. 73
641 39 KATRINEHOLM


VESAM AB
Sågareg. 1
641 33 KATRINEHOLM


El & Ventilation Sörmland, AB
Västgötag. 18
641 36 Katrineholm


Katrineholms Rörproduktion AB
Höjdg. 7
641 32 Katrineholm


NIBE AB
Päronv. 6
641 47 Katrineholm


M&P Plåt AB
Linnév. 54
641 32 Katrineholm


Big o Marc AB
Bråten Grönkulla
641 96 Katrineholm


Indoor Energy Services
Oppundav. 62
641 37 KATRINEHOLM


Caverion
Kungsg. 10
641 36 Katrineholm

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Katrineholm

Att köpa en luftvärmepump i Katrineholm kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Katrineholm. Grannar och vänner i Katrineholm kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Katrineholm

Det finns minst ett företag i Katrineholm som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Katrineholm.

Beskrivning: Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Area: 1 146,25 hektar
Befolkning: 21993, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Katrineholm här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Katrineholm.

Det fanns totalt 10 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Katrineholm. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Södermanland.

Annons:

Service av luftvärmepump i Katrineholm

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Katrineholm. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Katrineholm

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Katrineholm är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Katrineholm.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Katrineholm?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Katrineholm beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Katrineholm ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.