Luftvärmepumpar i Farsta

Annons:
Luftvärmepump i Farsta, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Farsta som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 4 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Farsta, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Farsta. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Farsta som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Farsta

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Farsta.

F.V.T. Plåt & Smide
Ågestav. 210
123 52 Farsta


Värmdö Luftbehandling AB
Torsbyg. 22
123 41 Farsta


David Broström Bygg
Hauptv. 92
123 58 Farsta


Beta Ventilationstjänst HB
Tisdagsv. 6
123 60 FARSTA

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Farsta

Att köpa en luftvärmepump i Farsta kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Farsta. Grannar och vänner i Farsta kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Farsta

Det finns minst ett företag i Farsta som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Farsta.

Beskrivning: Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Area: 237 hektar
Befolkning: 12 673 , år 2012

Du kan också läsa mer om staden Farsta här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Farsta.

Det fanns totalt 4 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Farsta. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Stockholm.

Annons:

Service av luftvärmepump i Farsta

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Farsta. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Farsta

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Farsta är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Farsta.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Farsta?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Farsta beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Farsta ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.