Luftvärmepumpar i Kista

Annons:
Luftvärmepump i Kista, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Kista som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 7 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Kista, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Kista. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Kista som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Kista

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Kista.

Munters AB
Färög. 33
164 51 KISTA


Torpheimer I Stockholm AB
Isafjordsg. 22 A
164 40 KISTA


Bevent Rasch AB
Norgeg. 2
164 32 Kista


Timmstråle Antreprenader
Sorög. 1
164 41 Kista


Bovab AB
Vandag. 3
164 74 Kista


Energi & Värmepumpkonsulten AB
070 - 597 00 06Gaby Issa
Kronborgsgränd 6
164 46 KISTA

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Kista

Att köpa en luftvärmepump i Kista kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Kista. Grannar och vänner i Kista kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Kista

Det finns minst ett företag i Kista som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Kista.

Beskrivning: Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Area: 414 hektar
Befolkning: 12 027, år 2014

Du kan också läsa mer om staden Kista här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Kista.

Det fanns totalt 7 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Kista. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Stockholm.

Annons:

Service av luftvärmepump i Kista

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Kista. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Kista

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Kista är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Kista.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Kista?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Kista beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Kista ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.