Luftvärmepumpar i Segeltorp

Annons:
Luftvärmepump i Segeltorp, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Segeltorp som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 5 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Segeltorp, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Segeltorp. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Segeltorp som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Segeltorp

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Segeltorp.

Stima-Hushållsmaskiner AB
Häradsv. 194
141 71 SEGELTORP


Mistral Energi & VVS AB
Ekhagsv. 15
141 71 SEGELTORP


Henriksbergs Verkstäder, AB
Lövbacksv. 1
141 71 SEGELTORP


Giro Ventilation AB
Ekhagsv. 6
141 71 SEGELTORP


Bravent Stockholm AB
Törnsångarv. 8
141 72 Segeltorp

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Segeltorp

Att köpa en luftvärmepump i Segeltorp kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Segeltorp. Grannar och vänner i Segeltorp kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Segeltorp

Det finns minst ett företag i Segeltorp som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Segeltorp.

Beskrivning: Segeltorp är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län och en del av tätorten Stockholm. Det är också en postort med ungefär samma avgränsning. Segeltorp ligger i kommunens nordvästliga del på gränsen mot Stockholms kommun. Segeltorp består av sex delområden: Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens kurva.

Area: 11,2 km2
Befolkning: 11 870, år 2011

Du kan också läsa mer om staden Segeltorp här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Segeltorp.

Det fanns totalt 5 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Segeltorp. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Stockholm.

Annons:

Service av luftvärmepump i Segeltorp

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Segeltorp. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Segeltorp

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Segeltorp är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Segeltorp.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Segeltorp?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Segeltorp beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Segeltorp ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.