Luftvärmepumpar i Skärholmen

Annons:
Luftvärmepump i Skärholmen, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Skärholmen som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 3 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Skärholmen, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Skärholmen. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Skärholmen som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Skärholmen

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Skärholmen.

Nordiska Ventilationsprodukter
Murmästarv. 41
127 35 Skärholmen


Bon Air Sweden AB
Stensätrav. 9
127 39 Skärholmen


Järna Ventilationservice & Fastigheter AB
Storsätragränd 12
127 39 Skärholmen

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Skärholmen

Att köpa en luftvärmepump i Skärholmen kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Skärholmen. Grannar och vänner i Skärholmen kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Skärholmen

Det finns minst ett företag i Skärholmen som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Skärholmen.

Beskrivning: Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Area: 189 hektar
Befolkning: 8488, år 2014

Du kan också läsa mer om staden Skärholmen här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Skärholmen.

Det fanns totalt 3 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Skärholmen. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Stockholm.

Annons:

Service av luftvärmepump i Skärholmen

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Skärholmen. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Skärholmen

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Skärholmen är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Skärholmen.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Skärholmen?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Skärholmen beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Skärholmen ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.