Luftvärmepumpar i Gimo

Annons:
Luftvärmepump i Gimo, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Gimo som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 3 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Gimo, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Gimo. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Gimo som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Gimo

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Gimo.

XL Bygg Gimo
Uppsalav. 30
747 42 Gimo


Alunda Energispar AB
Lysta 159
747 95 Gimo


Sörlings Ventilation
Grang. 5
747 41 GIMO

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Gimo

Att köpa en luftvärmepump i Gimo kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Gimo. Grannar och vänner i Gimo kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Gimo

Det finns minst ett företag i Gimo som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Gimo.

Beskrivning: Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Area: 313,25 hektar
Befolkning: 2688, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Gimo här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Gimo.

Det fanns totalt 3 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Gimo. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Uppsala.

Annons:

Service av luftvärmepump i Gimo

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Gimo. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Gimo

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Gimo är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Gimo.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Gimo?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Gimo beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Gimo ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.