Luftvärmepumpar i Uppsala

Annons:
Luftvärmepump i Uppsala, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Uppsala som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 15 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Uppsala, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Uppsala. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Uppsala som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Uppsala

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Uppsala.

Hübinette VVS
Kungsängens gård 14 14
753 18 Uppsala


JMAB El & Bygg AB
Husbyborgsv. 9
752 28 Uppsala


Sundströms Kyl AB
Fyrisvallsg. 23
750 15 Uppsala


Kylmedia AB
Spikg. 5
753 23 Uppsala


Larssons Rör AB
Myskdalen 25
755 97 UPPSALA


BT Ventilation AB
Seminarieg. 29 B
752 28 Uppsala


Infjärdens Värme, AB
Björkg. 9
750 11 Uppsala


Ventilation & Sotningstjänst Åke Huss AB
Nymansg. 6 A
753 23 Uppsala


Anderssons Rör & Värme AB
Nibble 8 DALBY
755 91 UPPSALA


V V E-Teknik AB
Palmbladsg. 9
754 50 UPPSALA


Upplands Ventilationstjänst AB
Bälinge-svista 55
755 93 UPPSALA


Sunnersta Rör
Orrstigen 7 B
756 53 Uppsala


Assemblin Ventilation AB
Björkg. 59
753 23 Uppsala


KSS Klimat & Styrsystem AB Uppsala
Kungsängsv. 31 B
753 23 Uppsala


Henriks VVS i Uppland AB
Yrestahed
755 96 Uppsala

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Uppsala

Att köpa en luftvärmepump i Uppsala kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Uppsala. Grannar och vänner i Uppsala kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Uppsala

Det finns minst ett företag i Uppsala som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Uppsala.

Beskrivning: Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Area: 48,77 km2
Befolkning: 140454, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Uppsala här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Uppsala.

Det fanns totalt 15 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Uppsala. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Uppsala.

Annons:

Service av luftvärmepump i Uppsala

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Uppsala. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Uppsala

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Uppsala är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Uppsala.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Uppsala?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Uppsala beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Uppsala ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.