Luftvärmepumpar i Karlskoga

Annons:
Luftvärmepump i Karlskoga, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Karlskoga som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 6 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Karlskoga, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Karlskoga. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Karlskoga som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Karlskoga

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Karlskoga.

Eriksson & Höjers Plåtslageri AB
Hangarv. 16
691 35 KARLSKOGA


AB Linds Rör
Blomsterv. 27
691 42 KARLSKOGA


Karlskoga Ventilationservice
Carls Åbyv. 1
691 33 KARLSKOGA


Luddes Ventilationstjänst AB
Snöbärsv. 3
691 47 Karlskoga


Piscator Ventilation AB
Hangarv. 27
691 35 KARLSKOGA


Sörensen, Rolf
Måbärsv. 2
691 47 Karlskoga

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Karlskoga

Att köpa en luftvärmepump i Karlskoga kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Karlskoga. Grannar och vänner i Karlskoga kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Karlskoga

Det finns minst ett företag i Karlskoga som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Karlskoga.

Beskrivning: Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Area: 2 732,53 hektar
Befolkning: 27084, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Karlskoga här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Karlskoga.

Det fanns totalt 6 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Karlskoga. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Värmland.

Annons:

Service av luftvärmepump i Karlskoga

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Karlskoga. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Karlskoga

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Karlskoga är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Karlskoga.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Karlskoga?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Karlskoga beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Karlskoga ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.


Orter med luftvärmepumpar i fokus

Nedanför hittar du utvalda ställen där du kan hitta företag som säljer och installerar luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med service och reparation.