Luftvärmepumpar i Kristinehamn

Annons:
Luftvärmepump i Kristinehamn, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Kristinehamn som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 8 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Kristinehamn, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Kristinehamn. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Kristinehamn som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Kristinehamn

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Kristinehamn.

Söderbergs Elinstallationer AB
Kromg. 3
681 42 Kristinehamn


Gårdfeldts Kyl AB
Järnvägsg. 9
681 30 KRISTINEHAMN


Höijs Ventilation AB
N. Ringv. 14
681 34 KRISTINEHAMN


Lundbergs Kyl & Värmepumpsteknik AB
Garagev. 4
681 54 KRISTINEHAMN


Forslund, Anders
Nore 5
681 95 Kristinehamn


Ventisol Brandventilatorer AB
Hantverkarg. 6
681 42 Kristinehamn


Npi Service AB
Garagev. 7
681 54 KRISTINEHAMN


Sätofta Bleck & Plåtslageri AB
Kurlandaallén 9 G
681 51 Kristinehamn

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Kristinehamn

Att köpa en luftvärmepump i Kristinehamn kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Kristinehamn. Grannar och vänner i Kristinehamn kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Kristinehamn

Det finns minst ett företag i Kristinehamn som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Kristinehamn.

Beskrivning: Kristinehamn är en tätort i Värmland och centralort i Kristinehamns kommun, Värmlands län, vid Vänern. Kristinehamn är belägen där åarna Varnan och Lötälven möts och sitt gemensamma utlopp har de i Varnumsviken, som är en del av Vänern.

Area: 13,36 km2
Befolkning: 17839, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Kristinehamn här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Kristinehamn.

Det fanns totalt 8 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Kristinehamn. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Värmland.

Annons:

Service av luftvärmepump i Kristinehamn

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Kristinehamn. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Kristinehamn

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Kristinehamn är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Kristinehamn.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Kristinehamn?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Kristinehamn beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Kristinehamn ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.