Luftvärmepumpar i Timrå

Annons:
Luftvärmepump i Timrå, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Timrå som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 2 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Timrå, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Timrå. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Timrå som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Timrå

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Timrå.

JB Värmepumpservice
Kattfotsstigen 4
861 91 TIMRÅ


Bergvärme AB
Hantverksv. 3 A
861 36 Timrå

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Timrå

Att köpa en luftvärmepump i Timrå kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Timrå. Grannar och vänner i Timrå kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Timrå

Det finns minst ett företag i Timrå som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Timrå.

Beskrivning: Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Area: 1 202,53 hektar
Befolkning: 10443, år 2010

Du kan också läsa mer om staden Timrå här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Timrå.

Det fanns totalt 2 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Timrå. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Västernorrland.

Annons:

Service av luftvärmepump i Timrå

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Timrå. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Timrå

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Timrå är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Timrå.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Timrå?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Timrå beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Timrå ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.