Luftvärmepumpar i Torslanda

Annons:
Luftvärmepump i Torslanda, hitta tillverkare och leverantörer av värmepumpar i Torslanda som utför service av och säljer olika typer av värmepumpar. Det finns 3 olika företag som du kan vända dig till för att köpa, installera eller få service av en luftvärmepump i Torslanda, t.ex. en Mitsubishi eller Panasonic. För att få det bästa priset på den luftvärmepump du behöver serva eller köpa rekommenderar vi att du kontaktar några olika tillverkare som specialiserar sig på värmepumpar i Torslanda. Innan du gör ett val kan du jämföra kostnader, garantier och annan information för att avgöra vilket företag i Torslanda som ska anlita eller köpa en luftvärmepump.

Annons:

Köpa luftvärmepumpar i Torslanda

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, installerar, reparerar, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Torslanda.

Johans Ventilationsteknik i Torslanda AB
Trolldalsv. 38
423 43 Torslanda


Anders Ventilationsteknik i Torslanda AB
Vikens v. 26 A
423 41 Torslanda


Skarp Driftteknik AB
Näckrosv. 44
423 53 TORSLANDA

Annons:

Kostnad och pris på luftvärmepump i Torslanda

Att köpa en luftvärmepump i Torslanda kan vara relativt dyrt, och kostnaden och prissättningen för ett sådant system skiljer sig avsevärt beroende på vilket företag du väljer. När det gäller prissättning, titta på saker som längden på garantin, service och installation och reparation av luftvärmepump i Torslanda. Grannar och vänner i Torslanda kan säkert berätta om sina egna erfarenheter av värmepumpar.

Värmepumpsinfo och fakta om Torslanda

Det finns minst ett företag i Torslanda som är specialiserat på värmepumpar och luftvärmepumpar. Du kan hitta information om staden nedanför Torslanda.

Beskrivning: Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Area: 567 hektar
Befolkning: 10129, år 2005

Du kan också läsa mer om staden Torslanda här om du vill veta mer än bara teknik för luftvärmepumpar i Torslanda.

Det fanns totalt 3 olika företag som arbetar med värmepumpar, t.ex. luftvärmepumpar, som du kan kontakta innan du köper en luftvärmepump i Torslanda. Om du inte hittar något företag att kontakta föreslår vi att du söker på andra platser i Västra Götaland.

Annons:

Service av luftvärmepump i Torslanda

Majoriteten av de olika företag i listan ovan kan hjälpa dig med det mesta inom luftvärmepumpar i Torslanda. Exempel på åtgärder inkluderar att utföra service av olika luftvärmepumpar, som Mitsubishi och Panasonic, samt installation och reparation.

Installation och reparation av Panasonic & Mitsubishi luftvärmepump i Torslanda

Några av de vanligaste tillverkarna av luftvärmepumpar i Torslanda är Panasonic och Mitsubishi. På grund av detta kan de flesta företagen i listan ovan hjälpa dig med både installation och reparation av luftvärmepumpar av märke Mitsubishi eller Panasonic i Torslanda.

Behövs bygglov för luftvärmepump i Torslanda?

Om du behöver ansöka om bygglov för att installera en luftvärmepump i Torslanda beror på aktuella och lokala regler i din kommun. Enklast är att du tar kontakt med den kommun som Torslanda ligger i för att få bästa svaret angående bygglov för luftvärmepumpar.